perjantai 28. lokakuuta 2011

Pumba mallimaailman huipulle!

Nojoo, Pumba on joutunut stylistin uhriksi. Allaolevista kuvista näette tuloksen :D


Hurmuri-Pumba ja stylistinsä


Ei Pumbelia haitannut sitten yhtään tuommoone hömpöttely, mutta ei jätkänpätkän tartte tuota paitaa pitääkään :D Talven varalle toin on turkoosi fleece-takki, jonka miniäni Pumballe väkersi. Pumba kun jo hytisee tuolla kylmässä syysilmassa... :) 

Pumba on elellyt rauhallisen rattoisaa koiran elämää, syöden, juoden, nukkuen, leikkien ja lenkeillä rampaten. Pääsihän poika myös mun kanssa töihin "terapiasessuksi" :) Mökillä ollaan myös näytetty naamojamme ja Pumba saanu armottomia vimpulakohtauksia mökin suurella nurmikolla. Muksmöks muutamat kerrat ojaan pudonnut ja sitä rataa.... :D Kotona se juoksi päin sängyn lauta osaa, joten hän on nyt virallisesti "seinään juossut". Eipä tuo menoa haitannut, vimpulakohtauksen pauloissa pudottiin sitten sängystä parisen kertaa, juostiin päin jakkaraa ja näytettiin matoille uudet paikat... :)

Tulevana viikonloppuna oli tarkoitus mennä käymään Seinäjoen KV:ssä Pumban kanssa, mutta "turistikoiria" ei saa ottaa mukaan tilanpuutteen vuoksi, joten pikku bulldoggi jää mökkeilemään kun isäntä ja emäntä ottavat suunnaksi Seinäjoen areenan.

Hyvää syksyä kaikille karvaisille ja heidän omistajilleen! :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti