maanantai 5. joulukuuta 2011

Ulkoilua med Puppe, Pumba + emännät!

Talvi tulee (ainakin toivottavasti) ja tänään olikin pienen pieni lumikerros maassa. Pumba laukkas innosta pinkeenä ulkona, vaikka oli kylmempi ilma. Nooh, hälytettiin Puppe emäntänsä kanssa ulkoilemaan, koirapuistoilemaan :D
Edellisenä kertana Pumba näki koirapuiston aidan takana toisia koiria. No, poitsu otti kunnon vauhdit, laukkas alamäkeä alas päin kohti aitaa ja TÖKS! Siis se juoksi suoraan päin sitä aitaa, niin että rauta vaan helisi ja kilisi... 8) Onnekseen Bumsteri sai vielä leikkikaverin vielä ihan aitojen sisäpuolelle, siellä se riehui viimestä päivää nuoren paimenkoiran kanssa. Ja löysi itsestään uuden puolen ja pisti vähän nylykyttäen toista raukkaa, joka ei oikee tajunnu mitä Pumba yritti... x)

Tänään taas juostiin edestakas puistossa ja puistoa ympäri. Pumba härnäs Puppea tarkoin väliajoin, nouti hanskaa, nouti vinkua, nouti keppejä ja juoks vaan sinne tänne. Leikittiin myös "piilosta". Puikkelehdin ison kiven taakse, vislasin ja Pumba säntäs kunnolla matkaan ja jopa löysi mut ;)



0 kommenttia:

Lähetä kommentti